Eten & Drinken

Bij PéGé cafe zit er niet alleen Gulpener op tap, maar ook de seizoensbieren via de Flex-Tap. Dit zijn UR-Weizener, Bock bier, Wintervrund, Grand Prestige en LenteBock. Passend bij het seizoen.

Daarnaast hebben we op de wisseltap de Collab bieren i.s.m. andere kleine brouwers. We schenken van de tap ook verschillende bieren als Gerardus Blond, Dubbel of Tripel Verder hebben we een aantal bieren op fles , maar ook voor een lekkere jenever kunt u bij ons terecht,we hebben merken als Hooghoudt en Wynand Fockink.

We schenken ook Oudhollandse likeuren als “Hemdje licht op” of “Hansje in de Kelder”. En ook de overheerlijke jenevers en Bitters van de fa. Van Kleef uit Den Haag. Deze traditioneel gemaakte drankjes zullen U heerlijk smaken.

Ook voor een lekkere kleine hap kunt u bij ons terecht, hete kippetjes, een lekkere burger, heerlijke varkenshaassate, schnitzel, shoarma of gewoon friet. Daarnaast ook elk weekend een andere special. Waar je aan kan denken zijn dan de overheerlijke runderstoofpotje met Donker Bier of iets spannends als Mexicaanse kip in een schelp.

Elk weekend maakt Gea weer een andere overheerlijke weekendspecial! Deze posten wij altijd op onze Facebookpagina!

PéGé Café

Openingstijden

Maandag                     GESLOTEN

Dinsdag                      GESLOTEN

Woensdag             17:00 - 23.00*

Donderdag            17:00 - 23.00*

Vrijdag                   17:00 - 23.00*

Zaterdag               17:00 - 23.00*

Zondag                 16:00 - 22.00*


* de sluitingstijden zijn flexibel, afhankelijk van drukte.

CONTACTINFO

Asserstraat 18, 9461 GC Gieten

Phone: 0592 260 940

Email: info@pegecafe.nl

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Voor afwijkende openingstijden, weekendspecial en actuele nieuwtjes!